Livrare – Comanda flori online

comanda-flori-online.jpg

cutie-hortensie.jpg

cutie-primavara.jpg cutie-primavara.jpg

Comanda flori online si noi suntem in fiecare zi aici pentru tine, de luni pana sambata de la 10.00 la 18.00.https://flori-online-constanta.ro/home

O comanda se poate livra daca avem confirmarea platii cu cel putin doua ore inaintea momentului de livrare. Pentru comenzile cu livrare intre 10.00 si 11.00 confirmarea platii trebuie facuta cu o zi inainte. Pentru comenzile de SAMBATA este necesara confirmarea platii pana VINERI la ora 16.00.

Comenzile plasate dupa ora 18 se vor livra ziua urmatoare.

Comanda flori online si livrarea produselor se face prin angajatii nostri sau curier specializat la adresa specificata de catre client in formularul de comanda sau produsele pot fi ridicate de la Atelierul GreenFlower situat in str. Interioara 3, nr. 19, Constanta.

Livrarea produselor comandate este GRATUITA. Pentru livrarile din afara Constantei, poate sa existe un cost de transport, in special pentru adresele aflate in afara ariei de acoperire a curierului cu care colaboram la momentul respectiv.

In anumite cazuri, Compania poate decide taxarea unei anumite livrari. Clientul va fi informat inainte de procesarea comenzii. Comanda va fi procesata dupa ce clientul va accepta si va achita costul de livrare.

Compania noastra nu isi asuma nicio obligatie daca livrarea nu poate fi efectuata in cazul situatiilor de vreme extreme (cod galben / cod rosu / cod portocaliu) sau in cazul accesului limitat la adresa. Expeditia comenzii in cauza se poate amana sau redirectiona catre o noua adresa cu livrare in termen de 24 de ore.

Comanda flori online.Deoarece exista anumite perioade foarte aglomerate pe parcursul unui an (Craciun, Valentine’s Day, 1-8 Martie, Paste, alte sarbatori) va rugam sa va programati din timp comenzile realizate in preajma acestor perioade din an. Ne rezervam dreptul de a decala data de livrare pentru comenzile efectuate in aceste perioade din an.

O livrare de succes depinde in foarte mare masura de acuratetea datelor care ne sunt furnizate (nume si adresa destinatar, nr de telefon, data si intervalul orar al livrarii etc).

Nu poate fi considerata nelivrata / livrare neconforma / marfa ofilita / marfa stricata nici o comanda aflata intr-una din situatiile mai sus mentionate. Ne angajam sa oferim in cel mai scurt timp detaliile referitoare la statusul unei livrari clientilor nostri atunci cand ne sunt solicitate si sa facem tot ce este posibil pentru a facilita livrarea comenzilor.

Orice redirectionare a unui produs catre o noua adresa survenita in urma uneia din situatille de mai sus si solicitata de catre client, se face numai in urma achitarii unei taxe de transport de 25 lei/adresa livrare, indiferent de valoarea comenzii.

Comanda flori online si in cazul in care comanda este livrata, sub semnatura destinatarului mentionat sau unei alte persoane de la adresa, la termenul agreat de ambele parti, atunci compania este exonerata de orice penalitati, amenzi sau returnari pentru orice situatii aparute ulterior.

Comenzile plasate cu mentiunea de a fi livrate cu pastrarea anonimatului nu vor fi divulgate destinatarului decat in cazuri exceptionale, la cererea Autoritatilor sau in urma acordului clientului.Comanda flori online.

Destinatarul coletului poate fi contactat telefonic inaintea livrarii, pentru validarea adresei si a orei de livrare, dar nu i se va comunica ce urmeaza sa primeasca, folosindu-se termenul general de “colet”, iar orice informatie referitoare la identitatea clientului nu va fi transmisa destinatarului.Comanda flori online

 Pentru a te bucura cat mai mult de florile primite, te rugam sa ai in vedere cateva sfaturi:

– pune florile, cat mai curand, intr-o vaza suficient de mare;

– schimba apa zilnic (imediat ce devine tulbure, trebuie improspatata);

– pastreaza florile intr-un loc cat mai racoros si mai putin insorit.

– pastreaza aranjamentul intr-un loc cat mai racoros si mai putin insorit.

– taie cozile florilor in diagonala, cu aproximativ 2 cm.

Iti recomandam sa pastrezi florile la o temperatura cat mai scazuta, sa le feresti de curent si de socuri fizice (mutat, lovit etc.) sau termice (treceri de la cald la frig).Comanda flori online.

0