Cum cumpar

Dupa ce ai ales produsul care va aduce un zambet pe buzele celei dragi si ii va insenina ziua, apasa butonul ‘Adauga in cos pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi si a trece mai departe spre urmatorul pas:

Poti multiplica surpriza cu o ciocolata sau un mic cadou de plus…

Dupa ce ai ales si felicitarea, punguta de cadou, dulcele cu ciocolata sau pe toate la un loc – selecteaza data livrarii si intervalul orar in care vrei sa livram surpriza, apoi apasa ‘Adauga in cos’. Daca vrei sa adaugi comenzii si alte produse, poti reveni la categoriile din meniu fara griji – produsul pe care l-ai selectat anterior va ramane in ‘Cosul de cumparaturi’.

Pot adăuga şi un mesaj personalizat pe care noi îl vom scrie pe o felicitare handmade, oferită gratuit.

În următorul pas completaza datele personale, alege metoda de plata si continua cu finalizarea comenzii. Acestea sunt necesare pentru a putea fi contactat și ţinut la curent cu statusul comenzii,

În pasul final, vei vedea suma pe care o ai de achitat şi datele de livrare şi apoi dai click pe Finalizare comandă, urmând să primesti un email de confirmare a comenzii pe adresa ta personala.

Dacă ai ales plata online cu cardul, după apăsarea butonului de finalizare, vei fi redirecţionat către o pagină securizată pentru a putea efectua plata online rapid şi în siguranţă.

0