SUPERFLORI

Poți comanda produsele Green Flower și pe SUPERFLORI.

SuperFlori Constanța

Poți comanda buchetele și aranjamentele florăriei noastre și prin intermediul SUPERFLORI. Te așteptăm și aici dacă ai în plan să trimiți flori cu livrare în municipiul Constanța sau în localitățile limitrofe aflate într-o rază de 25 de kilometri.

Livrarea se poate face inclusiv în aceeași zi dacă plasezi comanda cel târziu la ora 17. Trimite un gând frumos celei dragi indiferent cât de departe ești acum.

Dăruirea unui cadou floral declanșează emoții și vibrații pozitive. Gesturi simple dar de mare efect care aduc bucurie celor dragi. Florile te ajută să întărești sau să construiești relații. Când primim flori acest gest are un impact pozitiv și de durată asupra noastră. Un buchet tocmai primit și integrat în decorul casei îmbunătățește starea de spirit, concentrarea și ne dă un plus de vitalitate.

Florile sunt importante în viața noastră. Dăruim flori la aniversări, reuniuni, zile onomastice, în semn de recunoștință, iertare, apreciere, dragoste. Au menirea de a ne apropia și de a întări relații. Este binecunoscut efectul pe care îl au atunci când tu oferi flori. Am pregătit pentru tine o suită de buchete și aranjamente care să te bucure.

Fie că dorești să comanzi un buchet sau aranjament floral pentru mamă sau doar pentru tine acasă, florile vor crea un val de sentimente și o stare mulțumire. Asta pentru că sunt foarte importante în viața noastră din multe motive întemeiate. Florile aduc vești bune, răsfață, ajută la exprimarea sentimentelor, eliberează tensiunea, aduce pacea și bunădispoziția. Le preferăm la orice ocazie pentru că gestul de a dărui flori exprimă dragostea, respectul, aprecierea sau compasiunea.

Despre SuperFlori

SuperFlori este singurul marketplace destinat în exclusivitate florăriilor locale din România. Aici florarii își pot pune spre vânzare minunatele creații florale fără să se preocupe de partea tehnică a lucrurilor. Marketplace-ul asigură tehnologia necesară plasării comenzilor și vizibilitatea în rezultatele motoarelor de căutare. Platforma a fost inaugurată în anul 2020 și are în plan ca în următorii 3 ani să ajungă în toate județele din România.