Termeni si conditii

Comanda dumneavoastra prin ACEST SITE sau prin telefon reprezinta acceptarea implicita a urmatoarelor conditii:

Varsta legala

Pentru a putea comanda prin intermediul paginii noastre produse alcoolice trebuie sa aveti peste 18 ani. De asemenea veti fi rugati sa confirmati ca persoana care primeste un cadou care implica alcool (o sticla de vin sau alte produse cu alcool comercializate pe ACEST SITE ) are peste 18 ani.

Drepturi de autor

Toate imaginile prezentate pe SITE sunt proprietate a companiei SC BEBE URSULET SRL Preluarea lor fara acordul nostru in scris este ilegala si va fi semnalata ca atare.

Politica de refuz/acceptare a comenzii

Pot aparea situatii in care compania noastra sa refuze o comanda fara a oferi explicatii. In aceste situatii se va anula sau rambursa plata respectivei comenzi prin aceeasi metoda de plata folosita de client.
Toate preturile afisate pe site includ TVA.

Anularea sau schimbarea comenzii de catre client

Va puteti razgandi in legatura cu comanda plasata cu minim 24 ore inainte de ziua livrarii. Anularea comenzii se va face prin telefon la 0727943676.
Daca o comanda a fost deja transmisa in productie atunci ea nu mai poate fi anulata si nici schimbari nu se mai pot face!
Pentru comenzile ce depasesc 500 de ron ne rezervam dreptul de a solicita un avans ce consta in 20-30% din valoarea comenzii.
Va rugam de asemenea sa luati in considerare ca in perioadele cu comenzi intense (Craciun, 1-8 martie, Sf Valentin etc) nu garantam posibilitatea de a anula comenzile in mai putin de 24 ore pana la data livrarii.

Rezolvarea problemelor legate de plata

Decizia de a cumpara flori online pe www.flori-online-constanta.ro este una sigura avand in vedere ca tranzactiile pe pagina noastra sunt asigurate prin www.euplatesc.ro . Se poate intampla insa uneori sa existe erori in tranzactia bancara care sa intarzie acceptarea comenzii de catre noi. In cazul unui mesaj din partea bancii sau din partea noastra legat de plata va rugam sa ne contactati la 0727943676.
Platile facute in afara orelor de program si eventualele probleme care pot aparea pot intarzia comanda si, desi regretam orice intarziere, nu detinem controlul acestor situatii si nu vom opera rambursarea platii.

Aranjamente florale si disponibilitatea lor in functie de anotimp

In cazul in care nu exista in stoc sau calitatea florilor primite de la furnizorii nostri nu este la standardele cerute de noi, ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare. Daca schimbarea este majora, vom incerca sa va contactam pentru acord.
Plantele de suport (frunze, verdeata) si vasele pot fi schimbate fara instiintare anterioara avand in vedere ca ceea ce este afisat pe site este cu titlu de prezentare.
Daca nu reusim sa va contactam prin canalele folosite in comunicarea anterioara cu dumneavoastra, va trebui sa consideram ca avem acordul dumneavoastra implicit.

 În cazul aranjamentelor florale, respectam tipul de aranjament, culoarea, tipul şi ponderea florilor din imagine rezultând un aranjament floral identic sau foarte asemănător cu cel din imagine. Diferenţele pot apărea din perspectiva stadiului de înflorire la momentul livrării.

Aranjamente deteriorate

Aranjamentele florale sunt transportate cu grija, in Constanta avand proprii livratori, si sunt alcatuite din materie prima de calitate. Se poate insa intampla in foarte rare ocazii ca aranjamentele sa nu ajunga in cea mai buna stare la destinatar.
Daca acest lucru se intampla va rugam sa ne contactati pentru a va rambursa plata sau pentru a va oferi o noua livrare gratuita pentru o data ulterioara.

Garantii oferite de noi


Pentru produsele si serviciile care se afla sub controlul nostru va oferim garantia rambursarii totale a platii sau oferirea unor vouchere cadou in contravaloare daca:

  • Nu s-a facut livrarea la data agreata cu dumneavoastra din motive care au tinut strict de noi.
  • Livrarea a intarziat la data agreata.
  • Produsele primite de destinatar au fost deteriorate. Va putem rambursa plata in conditiile returnarii produsului deteriorat.
  • Nu putem sa onoram comanda dumneavoastra din motive ce tin de noi, va vom returna banii.
  • A fost livrat produsul gresit. O sa va rugam sa ne semnalati greseala la tel. 0727943676, iar noi vom retrimite comanda dumneavoastra.

Atenţie: Pentru oricare din următoarele situaţii, nu ne asumăm nicio obligaţie şi deasemenea nu vom returna integral sau parţial valoarea comenzii:

  • – destinatarul sau nicio altă terţă persoană nu se află la adresa de livrare indicată de cumpărător şi deasemenea destinatarul nu poate fi contactat telefonic;
  • – destinatarul nu se află în oraşul de destinaţie indicat de cumpărător în formularul de comandă;
  • – adresa de livrare indicată de cumpărător în formularul de comandă este greşită sau incompletă;
  • – destinatarul refuză preluarea comenzii.

Dorim sa va reamintim ca singurele optiuni de compensare sunt rambursarea sumei platite sau vouchere cadou pentru achizitii viitoare, orice alta forma de compensare nu este subiect de negociere.

Livrari in tara

Pentru livrari tara, lucram in parteneriat cu colaboratori locali. Produsele comandate pot suferi modificari (in ceea ce priveste tipul florilor, cutiile, ambalajele, alte materiale componente), in functie de stocul colaboratorului local. De asemenea, programul de livrare poate fi diferit in fiecare localitate (orele de program si zilele nelucratoare). In cazul in care exista modificari ale comenzii, vom incerca sa va contactam pentru a informa si a va da acordul. Daca nu reusim sa va contactam telefonic sau prin e-mail in timp util, vom considera ca avem acordul Dvs. implicit.

0