Politica de retur si anulare

politicadereturnare-sianulare.jpg

Politica de retur si anulare a comenzii

Politica de retur si anulare.Va rugăm să vă asigurați că ați verificat specificațiile produsului și compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii  înainte de a-l cumpăra.

Raporturile comerciale dintre cumpărător și SC BEBE URSULET  SRL sunt reglementate oficial de Ordonanța Guvernului 130/2000, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.

Legea mai prevede in politica de retur si anulare faptul că nu pot fi denunțate unilateral contractele de furnizare a unor produse, cazul florilor, care prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid (art. 10 lit. c).

Clientul are dreptul sa notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului și recepția acestuia, produsul returnat trebuind sa fie în aceeași stare în care a fost livrat, în ambalajul original (inclusiv folia protectoare dacă aceasta există), cu toate accesoriile/consumabilele aferente, fără a reprezenta urme de uzură, modificare, cu etichetele intacte și documentele originale care l-au însoțit (factura fiscală, instrucțiunile de îngrijire, etc).

Returnarea produselor se va face la adresa specificată pe site sau la adresa din str. Interioara nr. 19, Constanta, cu anunt in prealabil la nr. de tel 0727943676.

La primire, produsele, cazul plantelor si accesoriilor vor  fi verificate pentru a se constata dacă îndeplinesc condițiile mai sus menționate, în caz contrar acestea vor fi refuzate conform politica de retur si anulare.

Vom efectua rambursare numai in cazul in care sunt respectate toate condițiile de returnare si primim înapoi produsele.

In termenul legal de 14 zile pot fi returnate produse care:

  • sunt in aceeasi stare in care au fost livrate;
  • nu depasesc termenul de 14 zile de la data primirii;
  • nu au facut obiectul unei comenzi speciale;
  • nu au fost distinct personalizate la cererea consumatorului;
  • nu au fost executate dupa specificatiile clientului (de ex. aranjamente mixate cu flori și plante)
  • nu prezinta urme de rupere, tăiere sau deteriorare, inclusiv de interventii neautorizate asupra produsului;
  • nu prezinta urme vizibile de nerespectare a indicațiilor de îngrijire  (inclusiv udare excesivă)
  • nu fac parte din categoria produselor care prin natura lor, cazul florilor, nu pot fi returnate dacă acestea la livrare corespund cu detaliile menționate pe site;
  • produsele sunt obligatoriu returnate in ambalajul original (ambalajul in care au fost    achizitionate), cu toate accesoriile si eticheta integre (fara urme de deteriorare, tăiere, rupere, expunerea îndelungată la condiții atmosferice neprielnice căldură/frig,
  • lipsa luminii naturale)
0